Боротьба для дорослих та дітей

Секція боротьби для дорослих спортивного клубу «Гермес» запрошує на професійні боротьбі. Для новачків навантаження помірні, тому до фізичного рівня особливих вимог не висувається. На тренування до секції боротьби у Києві, запрошуються дорослі та діти. Хочете навчитися опанувати методи самооборони, приймати виключно правильні рішення миттєво (мова про критичні моменти, пов’язані з вашою безпекою) та техніку перехоплення ініціативи – приходьте самі, наводьте дітей! Тренерами спортивного клубу «Гермес» буде зроблено все, щоб боротьба стала вашим улюбленим захопленням, віддушиною та просто відмінним проведенням часу.

4 причини записатися на заняття боротьбою для дорослих:

  1. Забезпечення власної безпеки. Якщо є ідеальний вид спорту, завдяки якому в найскладніших ситуаціях найпростіше вижити, то це саме боротьба. В екстремальних ситуаціях, що постійно виникають на вулицях міст, вона допомагає прийняти максимально зважене рішення і вийти з конфлікту переможцем.
  2. Зміцнення здоров’я. Секція боротьби рідко коли розглядається, як спосіб зробити організм витривалішим. Насправді заняття боротьбою – це не лише можливість здобути практичні навички самооборони, а ще й зміцнення багатьох м’язів. Поліпшення загального тонусу організму. А також розвиток координації та спритності.
  3. Психологічне розвантаження. Більшість відвідує заняття дорогою від місця роботи додому, що зручно з багатьох причин. Найголовніша причина – у залі залишається весь негатив, накопичений за день роботи в колективі або при спілкуванні з величезною кількістю клієнтів. Тобто додому ви приходите абсолютно спокійним.
  4. Нові знайомства. У житті дуже важливим є спілкування з однодумцями та людьми, які розділяють твої захоплення. Саме у спортивному клубі їх і найпростіше знайти.

Секція боротьби для дітей – переваги занять

Як виховати в дитині дисципліну, навчити її доводити до мети будь-яку справу, не опускати руки, коли здається, що шанси на вирішення найскладнішого завдання зведено до нуля? Це питання, які постають перед батьками кожної дитини, а особливо перед батьками хлопчиків. Заняття боротьбою ‒ ідеальне вирішення проблеми. За допомогою навчання рукопашному бою виховується воля, дисциплінованість та стійкість. Розвивається швидкість і координація рухів і, що здається дивним, кмітливість. Важлива перевага занять – розвиток вміння постояти за себе у ситуації, коли допомогти нікому. Відзначити потрібно розвиток м’язів передпліччя, спини, рук і периферичного зору. Мало ще якийсь вид спорту здатний принести стільки користі. Що важливо, це не агресивний вид єдиноборств, тому боротьба є однаково гарним видом активного спорту для хлопчиків і дівчаток.

Не обов’язково бути професійним спортсменом, щоби вміти за себе постояти. Достатньо опанувати елементарні навички боротьби під керівництвом досвідченого тренера, щоб у критичний момент не спасувати перед небезпекою. Ще роздумуєте, стане вам у нагоді боротьба, чи без неї можна обійтися? Приходьте на перше тренування і вже там приймайте рішення про те, що краще бути підготовленим морально і фізично до будь-яких небезпек, які чекають на вулицях мегаполісу, або сподіватися на те, що допомога прийде з боку.