Дитячі змагання з рукопашного бою

8

30 листопада 2016 року у залі клубу “ГЕРМЕС” за адресою: м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 50-В, пройшли змагання на першість клубу зі спортивного спрямування “рукопашний бій”.

У змаганнях взяли участь вихованці клубу віком від 8 до 14 років.

Сутички проводилися у 2 раунди по 2 хвилини кожен. До правил змагань включено прийоми боротьби, ударної техніки, з можливістю добивання в партері та проведення больових та задушливих.

Усі спортсмени показали себе з відмінного боку, у бою були проведені послідовні серії з ударів руками та ногами, з подальшим переведенням у партер, де кожен із спортсменів демонстрував технічні навички, здобуті під час тренувань. Хтось більше намагався працювати у стійці, а той, кому ближча боротьба, комфортніше почував себе в партері.

Підтримка батьків, які затамувавши подих дивилися за сутичками своїх дітей, надавала впевненість спортсменам у боях, а кожна вірно проведена технічна дія надавала і самим батькам віру у перемогу своєї дитини.

Після закінчення сутичок, головний тренер клубу Марк Михайлович Кравченко привітав спортсменів з успішними виступами, наголосив на помилках і моментах, на які варто надалі звернути увагу і підбиваючи підсумки,  нагадав своїм вихованцям про те, що “запобіжний бій – це виграний бій”, а добірність , спортивний азарт та навички єдинобрства потрібно виявляти та показувати лише у залі , а на вулиці – лише у разі необхідної оборони!

Також Марк Михайлович відзначив велику заслугу кожного з батьків, хто привів дітей до зали, з бажанням прищепити з дитинства любов до спорту, командного духу та здорового способу життя, а також навчити навичкам, які допоможуть та стануть у нагоді протягом усього життя!

Спортсменам було вручено дипломи відповідного ступеня, відповідно до вагової категорії, року народження та зайнятого місця!

9