Тренування з боксу у Києві

Бокс давно перестав бути лише професійним видом спорту, сьогодні цей вид контактного єдиноборства популярний у людей, далеких від професійного рингу та змагань. Адже бокс є ефективною та простою системою самооборони, яку можна використовувати у повсякденному житті. Заняття боксом розвивають спритність, стійкість та витривалість. Вчать швидко реагувати та закриватися від ударів противника. Тренування з боксу поєднує в собі кардіо та силові навантаження, що розвивають фізичну силу. Крім того, регулярні тренування прискорюють обмін речовин, нормалізують кровообіг, покращують захисні функції організму, роботу серцево-судинної системи та розвивають зорово-моторну координацію. Заняття з боксу можуть відвідувати не лише чоловіки. Вони будуть корисними і жінкам, які хочуть навчитися постояти за себе.

Чим привабливі тренування з боксу, і яка їхня користь:

  1. Розвиток уміння постояти за себе. Добре поставлений удар, відмінна реакція та силова витривалість дозволять не спасувати перед найнебезпечнішим противником, який став на шляху. Там, де інші будуть битися довго та зі змінним успіхом, ви вийдете з бійки переможцем завдяки кільком професійно відпрацьованим рухам рук.
  2. Максимально безпечний уникнення ударів. На жаль, реалії такі, що зіткнутися з агресивною і неадекватною людиною можна будь-де. Якщо така людина вирішить завдати вам удару, ви зможете погасити силу удару, просто пішовши від нього.
  3. Поліпшення координації. Регулярні тренування з боксу в Києві призводять до того, що м’язи починають працювати більш злагоджено та ефективніше. Для виконання найскладніших рухів потрібно застосовувати менше зусиль. Поліпшується реакція, спритність.
  4. Зміцнення психологічної стійкості. Часто це головна мета, за якою чоловіки та жінки відвідують заняття боксом у Києві. Регулярно відвідуючи тренування та знаходячи навички контактного єдиноборства, людина стає більш впевненою у собі, своїх фізичних можливостях. Підвищується самооцінка.
  5. Емоційна розрядка. Беручи участь у спарингах з такими ж аматорами єдиноборств, набагато простіше позбавитися стресів і негативних емоцій. І навіть просто побивши грушу, відвідуючи боксерський клуб, можна відчути себе набагато краще.

Тренування з боксу у спортивному клубі «Гермес»

Бажаєте опанувати захисні навички, покращити фізичну форму, зміцнити здоров’я та підтягнути тіло? Приходьте на тренування з боксу у Києві до спортивного клубу «Гермес». Заняття проводять професійні тренери, які під час складання індивідуальної програми тренувань враховують ступінь підготовленості (фізичної, психологічної) кожного новачка. Завдяки чому розвиток бійцівських навичок відбувається поступово. Основна мета тренувань полягає в тому, щоб людина навчилася основ бою, здобула впевненість у собі, підвищила загальний фізичний рівень. Програма навчання розрахована різну ступінь підготовки. Спаринг-партнер обов’язково підбирається з максимально схожим рівнем підготовки, комплекції, сили та швидкості.

Аматорський бокс у Києві хоч і позиціонується як спорт для хоробрих та відважних чоловіків, але ми запрошуємо і представниць прекрасної статі, яким важливо бути фізично сильними та впевненими у собі. Передбачені заняття боксом у Києві та для підлітків.

Секція боксу від СК «Гермес»:

  • кваліфіковані тренери з досвідом роботи, які за потреби розроблять індивідуальну програму тренувань;
  • оптимальні умови. У нас у Києві є 3 зали для заняття боксом. Зручний графік тренувань. Можливі індивідуальні заняття;
  • згуртований колектив. Хвилюєтеся, що не зможете швидко влитися у колектив? Запевняємо, що адаптація пройде легко та швидко. Кожен, хто відвідує зал для боксу, готовий дати новачкові цінну пораду та корисні рекомендації;
  • приваблива ціна тренувань. Вартість занять єдиноборствами з професійними тренерами в нашому спортивному клубі є однією з найдоступніших.

Приходьте на тренування з боксу у Києві до спортивного клубу «Гермес» і ми навчимо вас тримати удар, долати труднощі та не здаватися.