Рукопашний бій для дітей, клуб “Гермес”

12313785_797535787023952_6254922588094307854_n

У дитячій групі займаються діти віком від п’яти років.

Набір триває протягом усього року. Тренування відбуваються за особистої участі головного тренера спортклубу «ГЕРМЕС» – Кравченка Марка Михайловича. Це дозволяє приділяти максимум уваги кожній дитині, диференціюючи навантаження та рівень складності вправ.

На початковому етапі тренування проходять у режимі загальної фізичної підготовки та спрямовані на розвиток координації, витривалості, йде навчання основним ударам, стійці, пересування та обов’язково ігрові та розвиваючі завдання. Базові вправи підводять до ударно-кидкової техніки, а також до техніки рукопашного бою, що може стати в нагоді в повсякденному житті.

Після закінчення першого року тренувань спортсмени здають нормативи. Особливих вимог до рівня фізичної підготовки на момент занять СК «ГЕРМЕС» не пред’являє. За відсутності медичних протипоказань, може займатися будь-яка дитина.

Маючи великий життєвий досвід, Марк Михайлович проводить психологічні підготовки і для дитячої групи, з дитинства привчаючи дітей до правильного способу життя, правильного ставлення до життя і до найвищих цінностей, а також дає слушні практичні поради, які дитина може використовувати, вже вийшовши після першої тренування.