Як проходить перший місяць тренувань для новачка

Ця стаття буде корисною тим, хто переживає, боїться і побоюється почати займатися бойовим видом єдиноборств. Відразу відзначимо, що прийшовши на перше тренування, відчувати якусь нервозність, напруженість – це абсолютно нормально, адже ви починаєте займатися тим, що вам нове і незвично!

Але тренерський склад клубу “ГЕРМЕС” , маючи багаторічний позитивний досвід виховання молоді, допоможе вам швидко адаптуватися та відчути себе членом команди великого та дружнього колективу.

Після першого тренування, тренер розповість і покаже вам у якій групі ви тренуватиметеся, згідно з вашим рівнем підготовки, пояснить і покаже яка амуніція вам потрібна.

Саме в перший місяць тренувань ви отримаєте базові навички, основи ударної та борцівської техніки , організм звикне до навантажень і поступово ви увійдете у повноцінний тренувальний процес, в якому інші хлопці почуваються вже комфортно та адаптувавшись до навантажень удосконалюють свої навички.

Кожне тренування не схоже на попереднє, це стосується і розминки та основних завдань і після тренувального кросфіту , який щоразу є сюрпризом для хлопців, тому що тренер дивиться за станом спортсменів, що в дане тренування буде доречніше та плідніше!

Дуже важливо перші місяці дотримуватись правильного режиму відновлення (харчування, сон, спосіб життя), щоб плавно увійти в спортивний режим і набирати обертів!

Місяць пролітає дуже швидко і стає очевидно, що всього за якихось 10-12 тренувань ви стали впевненішими в собі, навчилися розуміти які можуть бути удари, кидки і як від них можна захищатися, ну а далі на вас чекає захоплююче спортивне життя, яке не залишить вас байдужими, бо бути сильним, підготовленим та перебувати у веселому спортивному колективі – хоче кожен!

Чекаємо на вас на тренуваннях, допоможемо і підкажемо кожному!