Відкриття та перше тренування у новому залі

Нещодавно, 12 червня, у нашому клубі було відкриття ще одного залу, за адресою: м.Київ, вул. Комарова, 1 (територія Національного Авіаційного Університету).

І звичайно ж, відкриття не могло пройти без першого тренування, на яке було запрошено спортсменів з інших залів клубу «Гермес».

Рівно о 19-00, зібралося близько 50 чоловік і Марк Михайлович сказав, що можна починати обживати нову залу і розпочалася розминка.

Так як зал великий, то відразу 5-7 пар могли робити різні акробатичні проходження та виконувати парні борцівські завдання. Розминка зайняла хвилин 15, хлопці відчували приплив бадьорості завдяки зміні звичної обстановки і викладалися по максимуму.

Після розминки, розбившись парами, хлопці почали відпрацьовувати прохід у ногу, після контратаки і акцентом цього завдання було створення прискорення, після ударів у відповідь руками і переходу до проходу.

Закінчивши цю вправу, почалася ударна частина тренування, що складалася з відпрацювання коротких серій з пересуванням за спину партнеру та ударів із середньої дистанції, а потім все це закріпили п’ятьма спарингами по 3 хв із заміною партнера.

Друга частина тренування складалася з напрацювання ударної комбінації, переведення партнера в партер, шляхом проходу в ногу та зачепленням стопи, з подальшим бічним утриманням та добиванням у партері.

Крайнім завданням тренування був кросфіт, поєднані статичні та динамічні завдання з власною вагою, після чого Марк Михайлович провів коротку психологічну на тему «пильність і увагу на вулиці» та задоволені, втомлені хлопці з гарним настроєм пішли відновлюватися та чекати на наступне тренування!

Нова зала успішно відкрита і чекає на своїх нових вихованців, які разом із вже існуючими спортсменами регулярно ставатимуть здоровішими, сильнішими і мудрішими!

Розклад та будь-яку іншу інформацію щодо тренувань ви можете дізнатися на сайті, у відповідних розділах, а також за телефоном: 067-109-09-00 !