Бокс для дівчат

Жінки відвідують тренування з боксу через різні обставини. Такий вид єдиноборств стає все більш популярним, тому що позитивно впливає на емоційний та фізичний стан. Регулярні тренування дозволяють знайти фігуру мрії. Адже бокс – це дуже енергійне та динамічне навантаження. За допомогою боксу можна покращити здоров’я. Багато різноманітних вправ стимулює кровопостачання всіх клітин організму. Тренує опорно-руховий апарат, у результаті формується правильна постава. На тренуваннях з боксу дівчата здобувають навички самооборони, підвищують швидкість реакції та збільшують больовий поріг. Навчаються швидко приймати рішення у критичних ситуаціях.

Як вибрати спортклуб?

Для вибору секції боксу для дівчат потрібно почитати відгуки, знайти свого тренера, визначитися з програмою самооборони. Тільки в такому разі заняття принесуть користь та будуть максимально ефективними.

Бокс для дівчат пропонує спортклуб “Гермес”. Тут проходять різні види тренувань, які включають комплексний підхід, методи фізичної та психологічної підготовки дівчат. Тренування триває щонайменше 1,5 години. Перше заняття безкоштовне.

У спортивному клубі Гермес є весь необхідний інвентар для тренувань. Записавшись до нас на бокс у Києві для дівчат, ви отримаєте ефективні тренування у дружній атмосфері.

Бокс для дівчат-початківців

На першому етапі тренувань дівчата відпрацьовують удари на груші. Тренери пропонують також “бої з тінню”, що розвивають уяву. Дівчат вчать атакувати, захищатися, ухилиться від ударів.

На початковому етапі бокс для жінок у Києві передбачає підвищену безпеку, щоб не нашкодити учням ні фізично, ні психологічно.

Брати участь у спарингах дівчина може після кількох місяців тренувань. Тоді потрібно придбати капу та шолом. Початківців допускають до спарингів у тому випадку, якщо вони психологічно та технічно до цього готові.

Спочатку бокс для дівчат-початківців може здатися занадто складним заняттям. З часом тренування проходять легше, внаслідок чого збільшується больовий поріг та швидкість реакції. Підвищується впевненість у собі та своїх навичках. Бокс для жінок можна відвідувати, не маючи спеціальної підготовки. Прийти на тренування може кожен. Тренер підбере індивідуальну програму в залежності від вашої фізичної форми.