Кікбоксинг у Києві

Кожен із нас у певний момент свого життя стикається з необхідністю зайнятися собою, упорядкувати своє тіло і зміцнити силу волі. І найкращий вибір для реалізації цих прагнень — уроки кікбоксингу, спрямовані на комплексний фізичний розвиток.

Особливості заняття кікбоксингом у сучасних школах бойових мистецтв

Більшість з нас знають про цей вид спорту з фільмів, дивлячись які ми захоплювалися чудово підготовленими бійцями і ефектно поставленими сутичками. Початківцям варто забути ці спогади і розпочати свій шлях із самих азів.

Сучасна школа кікбоксингу – це місце, де вам доступно покажуть мистецтво бою і розкриють моменти, які не показують у фільмах. Навіть якщо у вас немає планів стати професійним бійцем, заняття в школі єдиноборств будуть корисними для вашого тіла. Справжні тренування з кікбоксингу є не просто постійним відточуванням ударної техніки, а цілою системою розвитку тіла і внутрішнього самоконтролю.

Користь від занять кік-боксингом

Як і будь-який інший вид спорту, кікбоксинг має свої особливості. Експерти стверджують, що заняття цим видом спорту позитивно впливають на загальний розвиток організму та покращують самопочуття. Засновано ці висновки на особливостях тренувань: навчання кік-боксингу поєднує елементи єдиноборств, аеробіки та силових занять.

Заняття кік-боксингом дозволяють наростити м’язову масу і позбутися зайвої ваги. Під час інтенсивних вправ організм витрачає 350-450 ккал.

Тренування з кікбоксингу у Києві допомагають і в плані зняття стресу. Активна робота ногами та руками стимулює викид адреналіну в кров, що дозволяє позбутися накопичених негативних емоцій.

Регулярні заняття єдиноборствами позитивно впливають на нервову, серцево-судинну та дихальну системи. Буквально один-два місяці постійних тренувань вплинуть на ваш організм.

Сучасна секція кікбоксингу у Києві у клубі Гермес

На сьогоднішній день у Києві кікбоксинг для дорослих пропонують кілька спортивних клубів та шкіл, серед яких варто виділити клуб «Гермес». Відвідувачі можуть записатися як на групові заняття, так і на індивідуальні тренування з кікбоксингу, де тренер працюватиме з ними індивідуально

Одна з головних переваг клубу – велика різноманітність методик тренувань. Так, під час тренувань з кікбоксингу застосовуються такі види вправ:

  • стрибкові та швидкісно-силові вправи;
  • циклічні вправи середньої інтенсивності;
  • розвиток технічних навичок: заняття за умов мінливих обставин, відпрацювання комбінацій для певних ситуацій;
  • розвиток витривалості організму та швидкісних навичок;
  • заняття на розвиток силових якостей;
  • ударно-кидкові вправи;
  • розтяжка м’язів та сухожиль.

Постійне відвідування клубу з кікбоксингу в Києві зробить вас дисциплінованішим і підготує до ситуацій, де буде потрібне швидке прийняття рішень.

Вартість занять у клубі Гермес залежить від обраного типу тренувань та кількості відвідувань протягом місяця.