Зал на Богдана Хмельницького

Спортивна зала клубу «Гермес» у м. Києві на Б. Хмельницького, 50-В знаходиться у Шевченківському районі м. Києва в пішій доступності від м. «Університет» та м. «Золоті ворота». Зал створений спеціально для людей, які хочуть бути у формі цілий рік. Комфортні спортивні зали з якісним покриттям забезпечують безпеку тренувань і гарантують, що ви отримаєте максимум задоволення і приємності від занять спортом.

Тренування проводяться для дорослих та дітей з 8 років.

Спортивний зал клубу «Гермес» на Б.Хмельницького, 50-В розташований на другому поверсі будівлі, має площу 600 кв.м. , Так і групові.

Зал оснащений чоловічими та жіночими роздягальнями з душовими та укомплектований снарядами для відпрацювання ударних комбінацій руками та ногами, турниками та брусами для виконання різних вправ, підлогове килимове покриття дає можливість відпрацьовувати борцівські завдання та відточувати саму техніку.
З інвентарю, для відпрацювання техніки завжди є лапи для боксу, педи для відпрацювання ударів ногами, а також різні гантелі і гирі для виконання силових і кардіо-вправ на витривалість.
Зал обладнаний боксерськими мішками для виконання численних завдань на них.

У залі постійно знаходяться кілька тренерів, які проводять групові та індивідуальні тренування, а також для того, щоб допомогти за потреби у будь-якому питанні.

Якщо вас турбує ваше здоров’я і ви хочете стати сильнішим, навчитися постояти за себе та близьких і знати як поводитись у нестандартних конфліктних ситуаціях – ми гарантуємо вам привітний прийом та професійну допомогу наших тренерів.

Час та дні тренувань ви можете переглянути у розділі « Розклад »
Перше тренування – БЕЗКОШТОВНО!
т: 067-109-09-00