Зал на Антоновича

Спортзал клубу «Гермес» у м. Києві на Антоновича, 156 знаходиться в Голосіївському районі м. Києва в пішій доступності від м. «Либідська» та м. «Палац Україна». Зал створений спеціально для людей, які хочуть бути у формі цілий рік. Комфортні спортивні зали з якісним покриттям забезпечують безпеку тренувань і гарантують, що ви отримаєте максимум задоволення і приємності від занять спортом.

Тренування проводяться для дорослих та дітей з 6 років.

Спортивний зал клубу «Гермес», розташований на першому поверсі будівлі, має площу 120 кв.м., має все необхідне обладнання та інвентар для різноманітних завдань, передбачених змішаними єдиноборствами

Зал оснащений чоловічими та жіночими роздягальнями з душовими та укомплектований снарядами для відпрацювання ударних комбінацій руками та ногами, турниками та брусами для виконання різних вправ, підлогове килимове покриття дає можливість відпрацьовувати борцівські завдання та відточувати саму техніку.

З інвентарю, для відпрацювання техніки завжди є лапи для боксу, пди для відпрацювання ударів ногами, а також різні гантелі і гирі для виконання силових і кардіо-вправ на витривалість.

У залі постійно знаходяться кілька тренерів, які проводять групові та індивідуальні тренування, а також для того, щоб допомогти за потреби у будь-якому питанні.

Якщо вас турбує ваше здоров’я і ви хочете стати сильнішим, навчитися постояти за себе та близьких і знати як поводитись у нестандартних конфліктних ситуаціях – ми гарантуємо вам привітний прийом та професійну допомогу наших тренерів.

Час та дні тренувань ви можете переглянути у розділі « Розклад »

Перше тренування – БЕЗКОШТОВНО!

т: 067-109-09-00